One of a kind – unikt konstfotoporträtt

Här har du möjlighet att skapa ett helt unikt konstfoto med dig själv i huvudrollen. Låt oss blåsa liv i din fantasi, ta ut svängarna och skapa något alldeles extra. Tillsammans utformar vi ett koncept och bildidé som stämmer överens med dina tankar, drömmar och förväntningar. Vi planerar bilden noggrant och förbereder kostym, rekvisita, styling och ev fotomiljö. Det är fritt fram att låna ur min garderob och inom vissa ramar kan jag också bygga/sy/ta fram nytt material.

Konstfoto är en process med många delar – förberedelser och planering – fotografering – efterbearbetning. Då stor del av processen handlar om bildredigeringen läggs den mesta tiden här. Det är i efterbearbetningen som montage sker och som bilden får mitt unika uttryck, känsla och stil. Det är därför av stor vikt att jag ges konstnärlig frihet att arbeta med materialet och leverera en slutprodukt som jag känner mig stolt och nöjd med.

Ungefär så här ser processen ut:

  • Konsultation, korrespondens och förberedelser (letande av location, attribut, kostym)
  • Fotografering med dig och övrig fotografering som kan behövas för att möjliggöra bilden
  • Bildredigering med konstnärlig frihet
  • Leverans av konstverket som fine-art print i vald storlek, monterad i ram eller annan vald montering.
  • Leverans av en digital bildfil som får användas för privat bruk, t ex skriva ut eller göra fotoprodukter, samt använda online.
  • Prisuppgift fås på offert då det beror främst på typ av bild och därmed tidsåtgång. Ett vanligt prisspann för privatpersoner är 6000 – 15000 kronor (ink moms), där det fysiska konstverket är inräknat. Vi sätter en budget på förhand och 20% betalas i förskott/som handpenning.

  • Jag kan också ta mig an mer omfattande uppdrag än nämnt ovan. Då tillkommer kostnader för lokalhyra, assistenter och bygge av kostym, rekvisita och scenrum.

Nedan är några exempel, välj och vraka bland alla mina bilder jag skapat för att få fler visioner och idéer.

Fyll i formuläret nedan för intresseanmälan för fotografering!