I början av hösten 2019 kontaktades jag av Västerbottensteatern för en utställning i samband med rysaren ”Tillbaka innan midnatt” (premiär hösten 2019) – mer info och bilder finns i blogginlägget här. Layout av affisch: Sofia Lindblom.

Detta samarbete ledde vidare till fler uppdrag:

Retusch och bildredigering av affisch plus pressbild till föreställningen ”Tre systrar” (premiär våren 2020). Fotograf Patrick Degerman. Layout av affisch: Sofia Lindblom.

Fotografering och skapande av affisch och tre pressbilder till ”Romeo & Julia” (premiär sommaren 2020). Layout av affisch: Sofia Lindblom.

Behjälplig med kostym ihop med scenografen Astrid Maya, fotografering & redigering av ”Kejsaren av Portugallien” premiär hösten 2020.

Behjälplig med kostym ihop med manusförfattaren Simeon Maya, fotografering & redigering av ”Unghästen 20 år”, premiär hösten 2020.

Fotografering & redigering av ”Teaterspektaklet”, premiär hösten 2020.

Foto & bildmontage av ”Musikanternas uttåg”, premiär hösten 2021 i Sara Kulturhus.

Foto & redigering av ”Frihet, jämlikhet och nalta tro”, premiär våren 2020.

Retusch och bildredigering av affisch/pressbild till ”Effekten av affekten”, Unghästen. Foto: Patrik Degerman.

Fotografering och skapande av affisch (retusch, redigering etc) av ”Lifsens rot” (premiär hösten 2021) på uppdrag av Ellenor Lindgren.

Fotografering och skapande av affisch (retusch, redigering etc) av ”En besvikelse i tre, nej två, nej en akter” (premiär våren 2021), Unghästen.

Fotografering, del i setdesign och kostym och skapande av affisch (retusch, redigering etc) av ”Karatepojken” (premiär hösten 2021), Unghästen.

Fotografering och skapande av affisch (retusch, redigering etc) av profilbilder för Berättarfestivalen 2021, Västerbottensteatern.