Tusen tack alla som köpt både Luftslottvykortet och av de andra vykorten! Summan till Guldstadens kvinnojour blev 1210 kr och detta är nu skickat till dem.

Jag kan nu erbjuda 20 exemplar av motivet ”Luftslott” som ett A5-vykort med dess tillhörande text på baksidan. Ett vykort kostar 60 kr inkl porto inom Sverige och skickas i ett kuvert. Av dessa 60 kr går 30 kr till Guldstadens kvinnojour och resterande 30 kr täcker produktionskostnad plus ett inrikesfrimärke.

I samband med beställning av vykortet ”Luftslott” kan du också lägga till något av de sju A5-vykorten nedan för 40 kr/st. Hela beloppet (40 kr) går då till Guldstadens kvinnojour. (Kort 1-4 och 6-7 är gjorda på ett helmatt återvunnet papper och har tryck även på baksidan. Kort nr 5 är av ett lite slätare papper och med en helvit baksida).


Du beställer genom att skicka följande uppgifter via mejl till hej@lisalove.se eller använda formuläret nedan. Du får sedan ett bekräftelsemejl med betalningsinstruktioner.

  1. Den adress som ska stå som mottagare (kortet/korten skickas i kuvert).
  2. Om du beställer ett extra vykort, ange siffran på det vykort du vill ha.
  3.  Eventuell hälsning i fall det är en gåva till en vän och du vill att jag skickar kortet/korten direkt till den personen.