Hur ​går skapandet av en bild till?

Processen fram till färdig bild ser olika ut beroende på typ av bild/er du önskar – ska det vara vardagsrealism hemma hos dig, polerade studioporträtt, mitt i klivet ute i en särskild miljö eller en fantasifull montagebild med overkliga inslag? Första steget är att kontakta mig och berätta om dina tankar och visioner. Därefter syr vi ihop en plan för hur bilden ska bli till verklighet inom din budget.

Prisbild för ett fotouppdrag?

​Kostnaden beror på typ av bild/er som ska skapas och tidsåtgång vad gäller förberedelser såväl som efterbearbetning. Ange din/er budget så kan jag ta ställning till vad som går att skapa inom den.

Kontakta mig via formuläret här eller mejla lisaloveb@gmail.com.

Anlita mig eller använd befintligt material

Är ni i behov av iögonfallande annonsbilder eller produktfoton med en twist? Önskar ni använda något ur min befintliga bildbank i ett projekt? Har ni befintligt material som skulle må gott av retusch och redigering? Hör av er, jag är öppen för uppdrag och bildlicensiering. Kontakta mig via formuläret här eller mejla lisaloveb@gmail.com så pratar vi om hur ett samarbete kan ta sig uttryck.

Ett mindre urval genomförda uppdrag

Exempel på uppdragsköpare: Skellefteå Kommun, Umeå kommun/KVHM, Stenbecks stiftelse, Västerbottensteatern, NBC, Skuggteatern (Umeå), GöteborgsOperan, Sofia Jannok, Minna Weurlander, Kraja, Barnet, Klungan med flera artister och privatpersoner.