Hur ​går en fotografering till?

Processen fram till färdig bild ser lite olika ut beroende på typ av bild/er du önskar – ska det vara vardagsrealism hemma hos dig, polerade studioporträtt, mitt i klivet ute i en särskild miljö eller en fantasifull montagebild med overkliga inslag? Första steget är att kontakta mig och berätta om dina tankar och visioner. Därefter syr vi ihop en plan för hur bilden ska bli till verklighet inom din budget.

Prisbild för ett fotouppdrag?

​Kostnaden beror på typ av bild/er som ska skapas och tidsåtgång vad gäller förberedelser såväl som efterbearbetning. Spannet är vanligen mellan 5000 kr – 20 000 kr för privatpersoner. Enkla CV-porträtt ligger lägre i pris medan en avancerad bildserie kan hamna högre.

Kontakta mig via formuläret här eller mejla lisaloveb@gmail.com.

Låt oss arbeta ihop!

Är ni i behov av iögonfallande annonsbilder eller produktfoton med en twist? Önskar ni använda något ur min befintliga bildbank i ett projekt? Har ni befintligt material som skulle må gott av retusch och redigering? Hör av er, jag är öppen för uppdrag och bildlicensiering. Kontakta mig via formuläret här eller mejla lisaloveb@gmail.com så pratar vi om hur ett samarbete kan ta sig uttryck.

Ett mindre urval genomförda uppdrag

Exempel på uppdragsköpare: Skellefteå Kommun/Henson PR, Umeå kommun/KVHM, Stenbecks stiftelse, Västerbottensteatern/NBC, Skuggteatern (Umeå), GöteborgsOperan, Kraja, Barnet, Klungan med flera artister och privatpersoner.

PORTRÄTT

SCENKONST & ARTISTER

HUGO STENBECKS STIFTELSE

SKELLEFTEÅ KOMMUN