Skellefteå kommun, Van Gogh Alive 2023

Uppdrag: Att skapa en bild med solrosen som tema till marknadsavdelningen och platsvarumärket Skellefteå. Bilden ska fungera i flera olika sammanhang och kanaler i kommunens egen marknadsföring av utställningen Van Gogh Alive som flyttar in i Eddahallen under sommaren. Bland annat ska bilden fungera som fond i monter, selfievägg, bakgrund till kort och tidningsomslag av Skellefteå-tidningen. Därtill ska fyra stycken frilagda solrosor med samma ton och känsla skapas för foliering av den stora plåtlogotypen och för tryck på gågata/cykelväg. Bilder på resultatet kommer läggas in här under juni 2023.

Skellefteå kommun, julkort 2020 & 2021

På uppdrag av Skellefteå kommun genom Henson PR har jag fått skapa ett julkort som skickas ut i storlek A5 till 5000 utflyttade Skelleftebor. Bilden fungerar också som etikett runt 1000 st teburkar med tesorten Skellefteblandningen. Uppdraget utökades efterhand till att göra en stående version (50x100cm) till skyltar längs centrumkärnans gågata. Bild nr.2 visar referenser till platser, aktiviteter, symboler med mera.

År 2021 fick jag också möjlighet att göra ett snarlikt julkort på uppdrag av Skellefteå kommun genom Henson PR. Kortet i storlek A5 skickas 2021 ut till 4000 utflyttade Skelleftebor. Bilden fungerar också som etikett runt 1000 st kryddburkar med en kryddblandning av den lokal kock. Därtill gjordes en variant (50x100cm) till skyltar längs centrumkärnans gågata och en liggande variant för infartsskyltarna från E4 till staden. (Fler bilder kommer).