fotoprintar, gästspel, utställning

Tavelhäng med fint gäng

Vilken trevlig dagstur det blev till Umeå igår och mitt första besök hos Eljest sedan verksamheten omformades och flyttade ut på Ön.

Mina vapendragare till föräldrar gjorde hängningen av verken smidig och trevlig. Vi blev bjudna på smarriga lunchmackor och åt godaste kanelbullen på länge. En av mina närmsta, tillika kusin, dök upp med sin familj och vi fick en stund ihop.

Det är med fröjd jag ser tillbaka på gårdagen och alla positiva möten. Under vernissagens sista timme öste det på med besökare, men på ett rofyllt sätt (och på hyfsad god distans) minglades det i logen med en blandning av okända ansikten, återkommande supporters och nygamla bekanta. Tack till er som kom, för samtalen som uppstod bland konst, lokalproducerade saker och hantverk. Det betyder mycket för mig som konstnär att känna er support och engagemang i det jag gör.

De 14 verken hänger uppe till söndag 5 september. Eljests öppettider är kl.11-16 onsdag till söndag och adressen är Nabbvägen 9, Umeå.

Tips för Västerbottningar är att ta del av Konstrundan anordnad av Folkuniversitetet. Eljest och därmed mina 14 bilder & texter deltar i rundan som arrangeras första helgen i september. Av informationen på länken ovan ser det ut att finnas god chans att njuta konst och hantverk hela helgen lång.

Nedan ses nio av verken på plats hos Eljest (klicka för att se bilderna i sin helhet).